Davoge 2013

De 11de Gehandicaptendag is weer achter de rug.

Bekijk direct de foto’s

Verslag

Na maanden van voorbereiding is vrijdag 24 mei aangebroken met man en macht worden de loodsen bij Jonika omgetoverd tot restaurant en spelletjeshal. Daarbij laten het personeel van Jonika zich ook gelden niets is te veel.
‘s Middags en ‘s avonds krijgen we nog hulp van verschillende vrijwilligers die alles in het werk stellen om alles op tijd klaar te krijgen om een uur of half 11 zetten we er voor die dag een punt achter drinken nog wat en gaan dan nog poosje naar huis.

De volgende dag zijn de eerste al voor 7 uur aanwezig de laatste hand word gelegd,koffie word gezet ovens aangezet om de broodjes te bakken bolussen gehaald ,en dan komen de eerste vrijwilligers ook al,verkeersregelaars zijn meestal de eerste Sjaak en Leen maken portofoons in orde en instrueren hun mensen.

Om 8 uur zijn er ook al vrachtwagens gearriveerd worden ingeschreven en opgesteld. De saté en kibbelingbakkers komen er aan frietovens worden in gereedheid gebracht. Alles is klaar om ook de inwendige mens te versterken. Voor 10 uur staan de eerste gasten al in de rij en die hebben we er deze dag heel veel mogen verwelkomen. Ook veel belangstellenden waren er. We hebben het record dit jaar zeker weer verbroken.

Het was die dag ook opmerkelijk mooi weer na dagen van regenbuien hebben we zaterdag een dag vol zonneschijn gekregen. Er was ook weer van alles te doen. Een hal vol aangepaste spelletjes, verschillende korpsen brandweer, politie, hulphond, rolstoelhockey, huifkar speciaal voor liggend vervoer en nog veel meer.

Kortom een geweldige dag waar wij als bestuur een ieder die er aan meegewerkt heeft bijzonder dankbaar zijn.

Hopelijk D V tot volgend jaar.

Het bestuur

Foto’s

Davogé magazine 2013

Bekijk hier ook ons magazine met leuke verhalen en de sponsoren die deze dag mogelijk gemaakt hebben: